![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ES ESMU POKEMONS !!!! (nedaudz gan viaraak wanabee pokemons:( (bet tas taa
![]() es tiessaam briinos ka tiessi juus nezinat kaa un kur ir ceelies ssis vaards (nu labi ceelies protams no animes) pareizaak kaa radies ssis stils tas ir radies japaanaa vai pareizaak tur ir konstateejams tas vistiessaak peec savas buutiibas pokemons ir 13-14 gadus vecs beerns kuram dziivee nekas neruup jo vinnss ir pilns ar pozitiivismu vinnss ir pilniibaa materiaali nodrossinaats lloti komunikabls draudziigs un atveerts ar savaa veidaa izteiktu stila izjuutu uz ggeerbssanaas stilu kura pamataa ir siltie kraasu tonni sarkans zallss dzeltens un tamliidziigi visbiezzaak taccu iisteniibaa ietverot visas kraasu gammas no melnaas liidz baltajai taadejaadi radot preteejo pusiiti pokemoniem respektiivi pandas kuras ir tiessi tikpat pozitiivas savaa buutiibaa taccu pandas tiessi kraasu gammmas deell ir paguvusas laikaka gaitaa sapluust ar gotismu taadeell arii vanabee gotus arii sauc par pokemoniem jeb es personiski par pokegotiem latvijaa sso vaardu izmanto katrs kaa veelaas un 98 procenti kuru vidu iekllaujaties arii (ja neskaita sso cilveecinnu Forgotten*Memory kas gandriiz preciizi raksturoja kas ir pokemoni ![]() vienaa teikumaa sakot pokoemons peec buutiibas ir cilveeks kam nav dziives ruupju kas ir optimists un kam patiik staigaat kraasainam jaatziist ka es paziistu tikai vienu iistu pokemonu latvijaa taccu par pokemoniem es saucu pilniigi visus cilveekus jo es varu teoreetiski pieraadiit kaadell juus taadi esat ![]() aa jaa vispokemoniskaakaa sseit ir ssaisuke kas mani lloti priecee ![]() un vislabaak man patika teksts ka vinna neveeloties redzeet otaku tusaa nekaadus kurbijkurnes pokemonus kad es vinnu ieraudziiju man tiessaam bija diezgan liela smieklu leekme protams pozitiivaa noziimee aa nu jaa paaugoties cilveekam ir lloti gruuti saglabaat pokemonismu diemzzeel taa nu tas ir taccu sirdii es noteikti esmu visiistaakais pokemons ![]() viena no manaam iesaukaam ir pokemonu pavelnieks ![]() This post has been edited by aivvv: Nov 11 2005, 08:51 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Psycholog @ Feb 13 2006, 06:13) Izlasiiju liidz 3 lappusei, un man apnika. Bet nu...kas attiecas uz manu personiigo viedokli... Manupraat sho vaardu vajadzeetu ar likumu aizliegt popularizeet. Kaapeec? Taapeec ka ir vienkaarshi nozheelojami skatiities, kaa pa pasauli skraida apkaart pokemoni, kuri pashi neapzinaas, ka taadi ir, un veel piedevaam nepaartraukti saukaa apkaarteejos par pokemoniem, nemaz neizprotot shii vaarda noziimi...no pieredzes spriezhu... Savukaart, janu gadiijumaa kaads no shiem pashiem pokemoniem uzzina, ko iisti noziimee shis vaards, tad atkal ir probleema ar to, ka vinjus noteikti saak mociit kautkaadi kompleksi...jo reti kursh gribees akcepteet to, ka vinjsh ir pokemons...varbuut ka peec taa uzzinaashanas vinji uzvedas cilveeciigaak, bet katraa gadiijumaa laimiigaaki vinji no taa noteikti nevar palikt... Turklaat, kaads te veel iemineejaas, ka shii vaarda izgudroshana pati par sevi ir kautkaads idiotisms (vai kautkaa taa) - es pilniigi piekriitu...lai gan tomeer ir labaak, ja kaadu saukaa par pokemonu, nevis vienkarshi par idiotu vai dalb**bu vai veel kautkaa tamliidziigi... Un atcerieties, ka kaadreiz mees visi esam bijushi pokemoni...un lielaakaa dalja no mums, neatkariigi no taa, cik veci mees buusim, kautkur buutiibaa arii paliksim taadi... Kautko paaraak daudz es filozofeeju. tu taa un nepateici ko tavupraat noziimee pokemons ![]() ![]() QUOTE(aivvv @ Nov 11 2005, 08:49) es tiessaam briinos ka tiessi juus nezinat kaa un kur ir ceelies ssis vaards (nu labi ceelies protams no animes) pareizaak kaa radies ssis stils tas ir radies japaanaa vai pareizaak tur ir konstateejams tas vistiessaak peec savas buutiibas pokemons ir 13-14 gadus vecs beerns kuram dziivee nekas neruup jo vinnss ir pilns ar pozitiivismu vinnss ir pilniibaa materiaali nodrossinaats lloti komunikabls draudziigs un atveerts ar savaa veidaa izteiktu stila izjuutu uz ggeerbssanaas stilu kura pamataa ir siltie kraasu tonni sarkans zallss dzeltens un tamliidziigi visbiezzaak taccu iisteniibaa ietverot visas kraasu gammas no melnaas liidz baltajai taadejaadi radot preteejo pusiiti pokemoniem respektiivi pandas kuras ir tiessi tikpat pozitiivas savaa buutiibaa taccu pandas tiessi kraasu gammmas deell ir paguvusas laikaka gaitaa sapluust ar gotismu taadeell arii vanabee gotus arii sauc par pokemoniem jeb es personiski par pokegotiem latvijaa sso vaardu izmanto katrs kaa veelaas un 98 procenti kuru vidu iekllaujaties arii (ja neskaita sso cilveecinnu Forgotten*Memory kas gandriiz preciizi raksturoja kas ir pokemoni ![]() vienaa teikumaa sakot pokoemons peec buutiibas ir cilveeks kam nav dziives ruupju kas ir optimists un kam patiik staigaat kraasainam jaatziist ka es paziistu tikai vienu iistu pokemonu latvijaa taccu par pokemoniem es saucu pilniigi visus cilveekus jo es varu teoreetiski pieraadiit kaadell juus taadi esat ![]() aa jaa vispokemoniskaakaa sseit ir ssaisuke kas mani lloti priecee ![]() un vislabaak man patika teksts ka vinna neveeloties redzeet otaku tusaa nekaadus kurbijkurnes pokemonus kad es vinnu ieraudziiju man tiessaam bija diezgan liela smieklu leekme protams pozitiivaa noziimee aa nu jaa paaugoties cilveekam ir lloti gruuti saglabaat pokemonismu diemzzeel taa nu tas ir taccu sirdii es noteikti esmu visiistaakais pokemons ![]() viena no manaam iesaukaam ir pokemonu pavelnieks ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:30 |