![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ghoul, taa ir tikai aivvv interpretaacija. "Nedaudz" paarspiileeju, bet ja 99% cilveeku sho vaardu uztver kaa "idiots", tad taa 1% viedoklis vienalga buus nepareizs, lai arii vinji perfekti balstiitos uz vaarda izcelsmi.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 13 2006, 20:42) Ghoul, taa ir tikai aivvv interpretaacija. "Nedaudz" paarspiileeju, bet ja 99% cilveeku sho vaardu uztver kaa "idiots", tad taa 1% viedoklis vienalga buus nepareizs, lai arii vinji perfekti balstiitos uz vaarda izcelsmi. 99% iedziivotaaju vaardus idiots un kretiins lieto nemaz nezinot ko tie noziimee, lito tos ar noziimi muljkjis, tas nemaina to vaardu noziimi ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Feb 13 2006, 20:20) 99% iedziivotaaju vaardus idiots un kretiins lieto nemaz nezinot ko tie noziimee, lito tos ar noziimi muljkjis, tas nemaina to vaardu noziimi ![]() Pilniigi preteeji! Tas tieshi maina to noziimi! Ja tevi kaads nosauks par "kretiinu", tu zinaasi, ka tas noziimee kaut ko apmeeram "riebeklis". Vaarda noziime ir tas, kaa vaardu uztver. Taa atkariiga no konteksta. Jebkursh tiesnesis to apstiprinaas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:32 |