![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja ta bija sieviesu kartas butne un ta iepazisanas ankta ir pavisam reala/vimaz bija.
tad nu velkautkas par pokemoniem ko atradu klejojot pa bezgaligo i-netu Tad nu dažas iezīmes: Numur 1 -> Apģērbs Parasti melns. Tie ir tā sauktie melnie pokemoni, citu saukti arī par pokemonu karaļiem, jo ir visļaunākie. Ļaunuma iespaids ir radies no viņu apģērba un papildaprīkojuma. Viltotiem asiņainiem stāstiem arī ir liela nozīme, viņiem "asinis ir garšīgas" (9/10 speciāli nav pagaršojuši) un neaizmirsīsim arī Gotu kultūras piekopšanu/pielūgšanu. Tad, protams, nāk klāt parastie jeb košie pokemoni. Visdažādāko krāsu sajaukumi, zaļš ar zilu, rozā, dzeltenu.. Strīpainas zeķubikses (es nerunāju par maziem bērniem, kuriem tādas lietas vēl ir pieņemamas). Godīgi sakot, man brīžiem liekas, ka viņi vēlas atēlot, t.s., mākslinieku tipus, kuri dzīvo paši savā pasaulē un ļoti vienkārši ir atšķirami no pārējā pūļa. Pokemoni vēlas, lai viņus ievēro.. Koša krāsa vai melns apģērbs - kā kurš grib, lai viņu redz. Visi mēs tiecamies pēc uzmanības, arī tu (pat ļoti). Numur 2 -> Papildaprīkojums (pričendāļi) apģērbam Spaiki, durkļi, zīmējumi (papildaprīkojums?), krusti, ķēdes, iespējami arī nevajadzīgi apģērba gabali u.c. neuzskaitītās lietas. Citiem cilvēkiem ikdienišķas lietas, pokemonu īpašumā izskatās pilnīgi savādāk, visbiežāk apkrāsotas ar marķieri un/vai mīļāko grupu nosaukumiem, reliģiskiem un sātaniskiem izteicieniem. Bieži vien mantas ir saplēstas (speciāli, ne dēļ nabadzības vai to vecuma..) Numur 3 -> Pats galvenais pokemonu raksturojošais lielums - smadzeņpods. Uff.. Viņiem izdodas, pokemonu skaits strauji sāk palielināties (īpaši to var redzēt internetā, pat tavā blogā face.lv un dragiem.lv veltītajos rakstos un, protams, vecais labais Laimas pulkstenis vēljoprojām rulz), līdz ar tādu daudzumu pokemoni sāk grupēties (ir jāgrupē) pa grupām. Vieni ienīst otrus un neuzskata sevi par pokemonu (kaut arī mēs visi zinam, ka tā nav:). Daudz dažādu kastu, kur pokemoniem ir savas tiesības (Piezīme sev: Interesanti patiesībā.. Gluži kā dzīvnieki. Varbūt vajadzēs veikt Zinātniski Pētniecisko Darbu par šo tēmu?), savi kopējie viedokļi (interesants termins), kopīgais pokemonu stils un domas.. "Pašnāvnieki".. Ja kāds no viņiem būtu spējīgs uz ko tādu saņemties.. Nē, nē.. Es saprotu, ka mamma nelaida uz tik foršā HIM koncertu. Traki. Jāmeklē virve. Par depresiju gan tev varu piekrist, šī sliktā pasaule, neviens viņus nemīl, tādēļ ir bezjēdzīgi jāpielejas kādā no ikmēneša Fabrikas vai Mūzikas Video koncertiem ar lētu alu (po, galvenais, ka galvā dod kā vajag). Pie rakstura varam pieskaitīt arī pokemonu spēju rakstīt praktiski citā valodā. Galu galā, man trīsreiz grūtāk ir rakstīt ViNju StilZaa nekā ik pa brīdim nospiest ALT pogu. Arī viņu "dialektos" var iedziļināties... (Piezīme sev: Svītrojam dzīvniekus, sāk parādīties primitīvas kultūras iezīmes) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:32 |