![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ak jel mani miillie otakiessi juus taccu ir tik viegli izsist no sliedeem
![]() palasiiju kautkaada mudaka uztaisiito pavedienu (jaatziist ka mudakam bija stils ![]() ![]() ...mana lielaakaa atkariiba ir draugi zem taas kaartojas arii visas paareejas un vistiessaak internets un alkahols taapat arii darbs zem kura kaartojas nepieciessamiiba smeekkeet jo taa visnotall padara darba procesu vieglaak panesamu.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Lūdzu nejauk fizioloģisko atkarību no psiholoģiskās. Psiholoģiskā atkarība ir tad, kad darot kādu lietu cilveks sajūt prieku un viņam gribas attiecīgo lietu darīt arvien vairāk, lai arvien vairāk prieka sajustu. Savukārt fizioloģiskā atkarība ir tad, kad lietojot kādu vielu cilvēkam mainās ķermeņa ķīmiskais līdzsvars, uzkrājas kādi toksīni, atmirst kādi orgāni un ļidz ar to cilveks ar laiku vairs negūst to pašu efektu no attiecīgās vielas dozas. Viņš palielina devu balansējot uz pietiekošas un nāvējošas devas robežas. Savukārt atsakoties no fizioloģisku atkarību izraisošas vielas, ķermenim iestājas šoks, kas vienmēr ir ļoti sāpīgs, bet daudzos gadījumos bez mediķu palīdzības var būt arī nāvējošs.
Gandrīz vienmēr fizioloģisko atkarību pavada arī psiholoģiskā. No fizioloģiskās atkarības nomirt ir daudzkārt vieglāk. Taču arī no psiholoģiskās atkarības ir iespējams gūt ievērojamas problēmas, ja šāda atkarība ir vienīgais mērķis cilvēka dzīvē un ja tā savā prioritātē pārspēj izdzīvošanas refleksus. Tādi gadījumi ir bijuši geimeru vidū. Ja savas psiholoģiskās atkarības sabalansē starp datoriem, anime, seksu un vēl kādu sporta veidu, tad var būt diezgan drošam, ka šāda atkarību kombinācija īpašas negatīvas sekas neizraisīs. Savukārt fizioloģiskā atkarība var izraisīt nāvi arī pilnīgi neatkarīgi no visiem apkārtējiem faktoriem. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(aigarius @ Feb 14 2006, 13:50) Taču arī no psiholoģiskās atkarības ir iespējams gūt ievērojamas problēmas, ja šāda atkarība ir vienīgais mērķis cilvēka dzīvē un ja tā savā prioritātē pārspēj izdzīvošanas refleksus. Tādi gadījumi ir bijuši geimeru vidū. Tieshi atcereejos, kaa vakar nepaeedu vakarinjas (var teikt vieniigo eedienreizi dienaa), jo bija jaaspeelee quake... Ir viena laba Weird Al Yankovic dziesma par to, ja tev buutu viena vieniiga iespeeja dziivee noskatiities visus savus iemiiljotaakos raidiijumus (es ieskaitu anime) bez paatraukuma liidz smadzenes saaktu vaariities - vai tu to dariitu? Iespeejams, ka es tieshaam nomirtu badaa, ja man peekshnji dotu taadu iespeeju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:13 |