![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
man arii gadiijies, ka kontrolee savu sapni, bet ilgsošaa laika posmaa tas vareetu pat buut neinteresanti! ir kaadam bijis, ka tu skrien prom no sliktajiem, bet kaajas tik smagas, ka ar varu burtiski jaaraujas... no nepatiikamajiem sapņiem...nu, piem. pagaajušajaa naktii mani knaabaaja vistas, kura rezultaataa es raudaaju, kura rezultaataa man bija iesnas...es to saistu ar gaidaamo putnu gripas epideemiju, kas ''atlidos'' visai driiz!! esat kaadreiz sapnii paredzeejuši naakotni??
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:30 |