![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Shito topicu tiko tikai pamaniiju, bija taa nosleepies
![]() Man 16. Nu es pat nezinu kas bija pirmaa anime ko skatiijos, liidz 6im domaaju ka sailormoon bet taa palasot te rekstiito izraadijaas ka arii Ultramen kaadreiz skatiijos tikai neapjautu ka arii tas ir anime, tobriid neko taadu nezinaaju,un pat biju aizirsusi ![]() Un pirms sailormoon pie draudzenes gaaju Kickers skatiities, man futbols vienmeer ir paticis ![]() Cik stundas es nobastoju lai redzeetu kaarteejaas anime seerijas pat ja taas gaaja atkartojumaa jau 4 reizi. Referaata Beigas ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 13:32 |