![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Hellsing Ultimate OVA
AniDB | Official | ANN | ANN Hellsing Manga Taa kaa ir paraadiijies pirmais nopietnais trailers, nodomaaju ka vareetu saakt topicu par sho, iespeejams daudzu gaidiito anime. Cik nu pashlaik ir zinaams tad Hellsing Ultimate OVA ir 3 gadu projekts, kuru laikaa, pa divaam seerijaam uz DVD, iznaaks kopumaa 20 seerijas. Tiek baumots ka OVA sekos daudz tuvaak mangai nekaa org. Hellsing. Pirmais DVD iznaak 2005.12.9 Un te arii linki uz traileri: ed2k: ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs)_[6E888601].mkv|65260972|472AA34467B64B4465C03260178CA314|/ ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs).nfo|2579|CB19DDACB82139C7417ADACB719A5E8C|/ BitTorrent: http://kalle.blomdahls.net/random/%5BVeryF...iler_v2.torrent Ja ir problemas ar failu atskanjoshanu, mekleejiet risinaajumu manaa sigaa. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vāji. Ļoti vāji...
Rodas iespaids, ka OVA tapusi diezgan pašmērķīgi (publikas spiediens?). Protams, uzsvars likts uz stilizētu Alukarda stroķa izraušanu un pusvampīru pauru šķaidīšanu. Un kad berserk mode ieslēdz arī Ceres Victoria tad dažam labam Hellsing fanam sirsniņa ietrīsas. Taču iespaids, ka materiāls nav līdz galam nostrādāts nekur nepaliek. CG asinis (vizuāli izskatās ļoti "lēti" ); mūzika vājāka kā šovā un jau šovā tā nebija diez ko veiksmīgi izmantota (lai sakompilētu dziesmu listi un palaistu to visas sērijas garumā daudz prāta nevajag); jau sērijās notikumu gaita bija visai haotiska un saraustīta, tāpēc man bija cerība, ka OVA varētu būt veiksmīgs balto plankumu aizpildītājs, bet kas tev deva; un visbeidzot animācija tik pat viļņveidīga kā pati OVA, ekrāna tapetes cienīgi kadri mijās ar ļoti trūcīgi animētām vietām. Nu 5+ (no 10) var atšķiebt šim veidojumam, cerams, ka turpinājums būs veiksmīgāks. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:38 |