![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Paarcelts uz Sestdienu! Liidz ar to visa cilveeku skaitiishana tiek atsaakta no jauna
![]() Datums: 18. februāris - 19.februaara riits (Sestdiena -> Sveetdienas riits) Laiks: 15:00-22:00 anime skatiishanaas ar pauzeem, peec tam afterparty liidz riitam Ja ierodas aatraak, jaagaida uzgaidaamajaa telpaa. Ja ierodas veelaak, nokavee pirmo filmu. Principaa var ierasties kad grib. Vieta: Kauņa Noraades, kaa nokljuut gala adresee: ![]() Lietuvieši organizē lielu tusu latviešu un lietuviešu kopā sanākšanai un tusēšanai. Viņi īrē zāli ar skaņas sistēmu un projektoru, kur notiks anime skatīšanās. Peec tam notiks dzeršana. Tas viss notiks nakts garumā. "so, the movie hall is on us, after party hall is on us, you only have to pay for your drinks ![]() Ja var ticeet 118, tad autobusa biljete maksaa 7.50. Katrs pats meklee, kaa tikt uz turieni. Brauciet ar sabiedrisko, stopiem, savu mashiinu vai lidmashiinu - kaa veelaties. Tie, kas brauc ar mashiinu, driikst publiski piedaavaat briivaas vietas. Gribu zinaat, cik cilveeki ieradiisies, cik nezin un iemeslus. Pieteikushies brauceeji: edg ETM Sepiroth Saki Hanajima alt Octo Iori Yume lastguru +Chibi+ Lija "Varbuut", "laikam" u.tml.: grazomeks aivvv Adar Zakjpeedinja Un, jaa, arii, ja neesi pieteicies, driiksti droshi ierasties! Vienkaarshi lietuvieshiem pashiem interesee, cik cilveekus gaidiit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Lija @ Feb 20 2006, 15:42) QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu, kaa tu zini ka vinjas bija Yaoi fanes?? bija kaut kaadas iipasas paziimes?? kapeec es vinjas neredzeeju?? ![]() Es vinjaam pats uzprasiiju. Un es apzinos, ka man tajaa briidii pat praataa neienaaca doma sapaziistinaat ar latvieshu yaoi faneem. Tas gadiijums bija taads, ka Bardakas man pajautaaja, vai vinjas esot latvietes, jo lietuviski nerunaajot. Tad nu es piegaaju un secinaaju, ka latviski vinjas arii nerunaa. Izraadiijaas apmainjas studentes no polijas. Taadas pashas klusas meitenes kaa lietuvieshi. Bet taapat kaa ar lietuvieshiem var normaali parunaat, kad sarunu uzturi pats. Taa nu es arii uzzinaaju par to, kaa vinjas uz pasaakumu ieradaas un ko domaa par Otaku no Video. Uz afterparty gan negribeeja palikt, kaut soliijaamies, ka Bardakas paraadiis no riita celju atpakalj. QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:27) QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Es, īstenībā, nedaudz nesapratu, Otaku no video tak ir komēdija par otaku, tātad tas ir slikti, ka cilvēki smējās par sevi, jeb viņi smējās vietās, kur nevajadzētu smieties? Nekad neesmu uztveeris kaa komeediju. Tikliidz es pirmo reizi to noskatiijos, sapratu, ka taadus cilveekus gribu atrast un satikt. Man ljoti patiik cilveeki ar savaadu pasaules uztveri. Iistu otaku veertiibu sisteema ir daudz savaadaaka nekaa, piemeeram, Sephiroth. Vinjiem daudz kas ir svariigaaks un daudz kas mazaak svariigs dziivee. Vinji ziedo daudz ko taadu lietu labad, kas parasti cilveekam liekas mazsvariigas, un otraadi. Citas prioritaates. Jaa, arii vairumam bomzhu veelme nestraadaat ir speeciigaaka par, piemeeram, veelmi garshiigi paeest. Bet es cienu arii shaadu nostaaju. Ja cilveekam ir savaadaakas prioritaates dziivee, tad vinjsh taam seko, un nav pilniigi nekaada iemesla vinju taapeec uzskatiit par sliktaaku. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 16:48) Jā, tas tiesa, ka mana vērtību sistēma ir savādāka, bet pie visa tā, ka es uztvēru Otaku no Video kā komēdiju, kā boosteres bija fakts, ka man patīk laiku pa laikam par sevi pasmieties, bez tam, es arī nekad neesmu pretendējis uz true otaku titulu. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:54) Un kas gan tev liek to dariit? Otaku no Video neparaada, kaadam tev buutu jaabuut, lai buutu par true otaku. Taa meerkjis ir paraadiit, kaadi ir true otaku, lai tu vareetu vinjus nonicinaat taapat kaa bomzhus ar iemeslu tipa "Tiem cilveekiem nav dziives!". Bet tas, uz ko es ceru ir, ka cilveeki tajaa, taapat kaa es, saskatiis to, ka vinjiem ir dziive, taa tikai ir savaadaaka. Taisniiba, dazhiem no vijniem vareeja saskatiit, ka kljuut par normaaliem sabiedriibas locekljiem vinjiem traucee rakstura iipatniibas, kuras vinji labpraat gribeetu mainiit, bet neprot. Arii vinju meerkjis nav bijis kljuut par true otaku. Taa vienkaarshi iegroziijaas dziivee. Bet taapat kaa mani neuzjautrina skatiities, kaa cilveeki sava stulbuma rezultaataa ciesh, mani neuzjautrina arii tas, kaa cilveeki sava rakstura vaajuma deelj ciesh. Mani aizrauj tie otaku, kurus par taadiem padariijusi tieshi vinju rakstura stingriiba, speeja dziivot liidzi savaam nevis sabiedriibas veelmeem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:43 |