![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vai jums patīk skatīties anime (un visu pārējo) barā? Man nepatīk. Iespēju robežās cenšos no tā izvairīties, jo saprotu, ka skatoties barā normāli uztvert uz ekrāna notiekošo neizdosies. Iespējams man būtu jāatrādās psihitram, taču manī lielu niknumu izraisa cilvēki, kas neseko līdzi uz ekrāna notiekošajam tik pat cītīgi cik to daru es. Un ja tas viss nāk kompletā ar tizliem komentāriem un/vai spoileriem (tipa, "Labi, ka viņš vēlāka tdzīvosies un visiem atriebsies" vai "Skaidrīte tomēr paliks kopā ar Miķeli nevis ar to rupekli Laimoni") , tad man rodas vēlme atraut krēsla roku balstu un nodauzīt riebekli līdz nāvei.
Atceros, ka bērnībā man filmas patika skatīties bariņā. Arī iešana uz kino bija jauks socializēšanās process (mazpilsētas kino izvēle nebija diža tāpēc pats kino apmeklēšanas process bija svariigaaks par skatāmo materiālu). Taču tagad, atzīšos, labprāt filmas un anime skatos viens pats, jo publika un tās uzvedība (īpaši kino) bieži vien sāk kaitināt. Vēl tagad ar lielu baudu atceros, kā pērn aizvilkos uz k/t Rīga lai noskatītos 2046. Bez manis zālē bija vēl tikai trīs cilvēki. Pilnīgs kaifs. Lūk mans ideāls. Vai varbūt es joprojām meklēju savu ideālo publiku? P.s. Topiks bezjēdzīgs, bet ko tur slēpt, dzīve arī ir tāda... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas ir atkariigs no taa, ko skataas.
Protams, ka nopietnu filmu skatiishanaas laikaa labaaks ir miers un klusums, lai vareetu labaak iedziljinaaties notiekoshajaa. Paareejo cilveeku eksistence ir svariiga tikai pashaas beigaas, ja gribas kaut ko no redzeetaa ar paareejiem izrunaat, meegjinaat uzzinaat, kaa vinji to uztveera utml. Bet ir taadas filmas kaa Kaunjas pasaakumaa raadiitaa "They were eleven", kuru vienkaarshi nevar nopietni skatiities. Normaalaa situaacijaa neko taadu vispaar nevar skatiities. Bet, skatoties ar citiem, interesantums rodas tajaas sarunaas ar paareejiem, ne filmaa redzeetajaa. Bet atziistos, man pasham ir tas negods reizeem egoistiskas intereses uztureeshanai sevii runaaties ar citiem arii nopietnas filmas viduu, taapeec, ka pats esmu redzeejis jau vairaakas reizes un zinu notiekosho paaraak labi, lai gribeetos vienkaarshi kluseejot skatiities. Jaalabojas... Veel vareetu buut interesanti skatiities visiem kaut ko taadu, ko visi jau ir redzeejushi, un tieshi ar meerkji, lai notikumu gaitaa redzamo izrunaatu. Lai 2046 laikaa gribeetu nevis baudiit, bet runaaties, man droshi vien vajadzeetu noskatiities veel reizes 2. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:36 |