![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Ir ideja veidot Klanu no Otaku.lv
tātad kas grib tas nāk uz Grēcinieka ielu (pie Melngalvju nama un RTU), tur ir internet klubs. ok tie kas vēlas nākiet uz turieni 6o piektdien. Muusu klana nosaukum ===> [Otaku.Lv] Nick Ok sūtam man PM un Redzēsim cik cilvēki ir gatavi uzlabot savas prasmes CS vai Q2 (or Q3(nepatiik, jo nemāku spēlēt))! ![]() Jābūt 21:00 un jāņem 1 Ls- par nakti (viens noteikukms- NEDRIIKST GULEET TUR ![]() UPD: austiņas ir par 20 sant. + pase, or kaut ko v zalog! ![]() ![]() teik6u vēl. noteikti vajadzēs pierezervēt vietas |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 21 2006, 23:49) QUOTE(edg @ Feb 21 2006, 16:12) visiem patiik aatras speeles (aka Q2), nevis kemperu speeles (aka CS) kam visiem? pirmkaart man nav ne jausmas ko noziimee "kemperu speeles", otrkaat shaushanas speeliites nerespekteeju. es vispaar speeliites nerespekteeju, iznjemot laikam 3: go, shahs un elite (hey, hey, vieniigaa datorspeele shajaa sarakstaa; tikai shaubos ka kaads to atceras...). un man shausmiigi nepatiik ka cilveeki iznieko savu laiku shaadaam muljkjiibaam. taa kaa nevajag te par "visiem patiik", luudzu P.S. gramozeks, luudzu paarstaaj lietot "6" un "4" burt... tas ir ciparus savos postos. kautkad divaini sanak vis ko dara parejie ir ritigi garam. ka kadam patik sports un vins to skatas tad tas ir garam, ja vins spelites ar tas ir pilnigi garam un sava briva "laika izskerdesana' tusini ar draugiem tas pats. Vis ko vien cilveks var darit ir "ir laika izskerdesana'' tad pie velna kas tad nav laika izskerdesana?? varbut padalies ar mums visu Viedo Viedais ka tavuprat vajadzetu liederigi pavadit un uz sis planetas atveleto laiku?? un vel viens tads mazins lugums ja tu nezini par ko iet runa tad vienkarsi pakluse, nevis ka mazam sunelim obligati vaijag iebast savu degunu visur kur vien tas iespejams. QUOTE(Sword @ Feb 21 2006, 22:26) Varetu uzspelet bet tad japazino otoku foruma kads ir klana nosaukums es ari piedalisos. Bet vajag ta lai tikai otoku.lv biedri var spelet clana vismaz pagaidam un tad butu labi ja butu savas serveris. ![]() kadi vel klani un kadas kartejas utopiskas idejas??? grribi otaku.lv klanu bet ludzu spele vienalga kadu speli un aiz sava nick liec {otaku.lv} viss klans izveidots kur problema? so piekdien paris cilveki aizies paspelet paris datorspeles un ar to ari vis bus beidzies, un nakosreiz šadu atrakciju varbut izspeles pec 2menesiem tka nav ko atkal safanoties par lietam. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:37 |