![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es varu nosaukt uz sitiena, jo reti klausos dziesmas par miilestiibu. Un kaapeec gan lai cilveeki nerakstiitu par kartupelju bljodas izeeshanu, ja savaa dziivee ir apeedushi tikai vienu kartupeli? Un cik gruuti ir noticeet, ka vairums no shejienieshiem tieshaam ir piedziivojushi to lietu, ko vinji apraksta kaa miilestiibu? Un vai tieshaam traucee, ka otra dalja vienkaarshi meegjina pietureeties pie skaistaa stereotipa, lai neizjuktu vinju fantaazijas? Nesaprotu, kur rodas taads riebums pret miilestiibas teemu.
Shis gadiijums ir tas pats, kas striidi par anime, kur peekshnji viens iejaucas viduu ar "Bet cik juus pashi esat noskatiijushies, lai vareetu te spriest?". Ja mees gaidiisim, lai visi buutu masteri teemaa, par kuru runaajam, tad nebuus jeegas nekaadaam diskusijaam aarpus profesionaalju un intelektuaalju vidus. Un tiem, kam nepatiik miilestiibas teemas nenormaali paarspiileetaa novazaatiiba maakslaa: jaa, man arii nepatiik, bet man nepatiik arii ziema, bet vai taapeec vinja ies prom? Kameer kaadam uz pasaules vinja patiks, vinja buus. Kaut tas kaads buutu tikai kaut kaads Dievs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:01 |