![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Mēs visi redzam sapņus, naktīs kad guļam, vai arī aizsnaudoties kādā matemātikas stundā(darbā)
![]() ![]() Man ir tāds sapnis, kurš man ir katru gadu. Tajā sapnī es sevi redzu baznīca,piestiprināta pie baznīcas kupola. Pie tam es karājos uz ķēdēm pilnīgi baltā naktskreklā. Es sajūtu visukas ar mani notiek sapnī arī īstaja dzīvē kamēr guļu. Es jūtukā ķēdes iegraužās man ādā , un jūtu , ka man pietrūkst gaisa... Pamodos vienmēr vienā un tajā pashā brīdī, kad man nav ko elpot un es brīnumaina kārtā lidoju lejā (nezinu kā tiku vaļā no ķēdēm ![]() ![]() Šis sapnis man jaurādās kopš 5 gadu vecuma, un turpina rādīties joprojām.... -------------------- |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Aha, atcerējos vienu sapnīti, ko redzēju nesen. Bet redzēju to sapni kā anime..
Bija vecs, vecs, tukšs koridors. Es biju tāda anime meitenīte un mana māsa arī. Viss sapnis bija tādās brūnīgās krāsās. Tanī koridorī stāvēja vecs, baiss vecis, kaut kāds spoks. Mēs ar māsu bijām tukšā, netīrā istabā pie tā koridora. Es zināju, ka tas ir spoks, kas tur ir, bet es pie viņa gāju. Piegāju klāt un riktīgi baidījos. Trīcēju pie visām miesām. Tas vecis tādā baisā balsī sauca kkādu cilvēka vārdu: "Brutus! Brutus! Brutus!" Tā gari un baisi. Tātad, es pie viņa piegāju un sāku nenormāli kliegt, bet tas nepalīdzēja. Viss turpinājās tā kā murgs... Skaņas, nenormāli daudz un vēl viņš sauca to vārdu... Bet man tādi sapņi patīk. Bieži redzu spokus... ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man reguāri ir sapņi:
1) Ka es lidoju 2) Visdažādākie sapņi par tornado (tipa viesuļvērtām) 3) Sapņi par atomkaru Diez ko tas viss varētu nozīmēt? Man vienalga. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |