![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Mēs visi redzam sapņus, naktīs kad guļam, vai arī aizsnaudoties kādā matemātikas stundā(darbā)
![]() ![]() Man ir tāds sapnis, kurš man ir katru gadu. Tajā sapnī es sevi redzu baznīca,piestiprināta pie baznīcas kupola. Pie tam es karājos uz ķēdēm pilnīgi baltā naktskreklā. Es sajūtu visukas ar mani notiek sapnī arī īstaja dzīvē kamēr guļu. Es jūtukā ķēdes iegraužās man ādā , un jūtu , ka man pietrūkst gaisa... Pamodos vienmēr vienā un tajā pashā brīdī, kad man nav ko elpot un es brīnumaina kārtā lidoju lejā (nezinu kā tiku vaļā no ķēdēm ![]() ![]() Šis sapnis man jaurādās kopš 5 gadu vecuma, un turpina rādīties joprojām.... -------------------- |
![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nu es personiski esmu zinātnisks, un neticu sapņu tulkošanai. Jo sapnī tu redzi to, ko tavs prāts apziņā vai zemapziņā ir domājis, un sapnis to ir projecējis vizuāli. Tāpat es neticu dievam, ellei un citiem visiem spoku, ķēmu briesmoņiem.
P.S. Ja te ienāktu kāds psihologs viņš varētu DAUDZKO šeit uzzināt. Tākā uzmanieties ko sakat. Hehehe....... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:33 |