![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es personigi satiekos ar cilveku kas ir otaku?un tas jau man ka cilvekam netrauce uzturet ar so cilvekuu atiecibas. vienigi ar laiku vinas draugi kluva ari manejie. un es kadu retu reizi paskatos kadu anime, bet es sevi nekad nesmu pieskaitijis pie otaku ( ka cilveku kaura pasreizeja dzive ir loti ciesi saistita ar japanu animaciju un satiekot citus sev lidzigus vini paruna jaunakas serijas, filmas, mangas u.t.t un vel visadas mistiskas lietas kas varetu but saistitas ar japanu)
daskart liekas ka nemaz tik daudz istu otaku nemaz nav. cik tad tadu jums ir? edg vareja pie tadiem pieskaitit bet vins izlida no savas alas, saka vazaties apkar dzert, spelet kartis un darit vel daudz ne-otaku lietas. un cik daudz no jums var likt roku uz sirds un teikt ka vins ir ists otaku??? godigi sakot man ists otaku nekapec asociejas AMERIKANU filmas raditajiem jefiniem kas tusejas kopa un pilda matematikas u.t.t.j. uzdevumus. bet paskatoties un jusu otaku sabiedribu man labakaja gadiju es varu iedaomaties 3-4 cilvekus ( tikai bez apvainojumiem ) var tad noskaidrosim ko nozime but otaku latvija un ko tas nozime?? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:26 |