![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
varbūt kāds pēkšņi sajutās vientuļi?? un meklē sev līdzīgu dvēseli kas varētu palīdzēt kliedēt vientulīgos gājienus uz kino?
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
sipps, es domaaju shajaa kontekstaa es tevi pieskaitiitu pie otaku... tavi paari pa 300 postiem shiten ir tam apstiprinaajums
![]() QUOTE(sipps @ Feb 25 2006, 04:03) varbut kads peksni sajutass vientuli?? un mekle sev lidzigu dveseli kas varetu palidzet kliedet vientuligos gajienus uz kino? nu shoreiz gan tas nebija vientuljiigs gaajies: es gaaju kopaa ar Chibi ![]() This post has been edited by lastguru: Feb 25 2006, 09:15 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 25 2006, 08:03) sipps, es domaaju shajaa kontekstaa es tevi pieskaitiitu pie otaku... tavi paari pa 300 postiem shiten ir tam apstiprinaajums ![]() QUOTE(sipps @ Feb 25 2006, 04:03) varbut kads peksni sajutass vientuli?? un mekle sev lidzigu dveseli kas varetu palidzet kliedet vientuligos gajienus uz kino? nu shoreiz gan tas nebija vientuljiigs gaajies: es gaaju kopaa ar Chibi ![]() 51% no maniem postiem ir offtopic un tas jau kaut ko liecina neesmu ielicis nevienu derīgu informācijas drusku kas būtu noderīga pārējiem foruma dalībniekiem. nebūtu šeit offtopika nebūtu arī manis (kāds zaudējums) tava privātā dzīve nevienu neinterese, tāpat ka daudzu citu privātās dzīves un tas ka tu ej uz kino kopa ar dzīvu cilvēku tiešam ir apsveicami. nevar but ka tiešam ar chibi? ko tad viņa tādu bija nogrēkojusies?? |
lastguru |
![]()
|
QUOTE(sipps @ Feb 25 2006, 08:18) QUOTE(lastguru @ Feb 25 2006, 08:03) sipps, es domaaju shajaa kontekstaa es tevi pieskaitiitu pie otaku... tavi paari pa 300 postiem shiten ir tam apstiprinaajums ![]() 51% no maniem postiem ir offtopic un tasd jau kautko liecina nesmu ielicis nevienu derigu informacijas drusku kas butu nodriga parejiem foruma dalibniekiem. nebutu seit offtopika nebutu ari manis ![]() kaa tad nee? muuzhiigais kritikjis vienmeer ir laba lieta ![]() QUOTE(sipps @ Feb 25 2006, 08:18) tava privata dzive nevienu neinterese tapat ka daudzu citu privatas dzives un tas ka tu ej uz kino kopa ar dzivu cilveku tiesam ir apsveicami. nevar but ![]() ![]() This post has been edited by lastguru: Feb 25 2006, 09:44 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:36 |