![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Mēs visi redzam sapņus, naktīs kad guļam, vai arī aizsnaudoties kādā matemātikas stundā(darbā)
![]() ![]() Man ir tāds sapnis, kurš man ir katru gadu. Tajā sapnī es sevi redzu baznīca,piestiprināta pie baznīcas kupola. Pie tam es karājos uz ķēdēm pilnīgi baltā naktskreklā. Es sajūtu visukas ar mani notiek sapnī arī īstaja dzīvē kamēr guļu. Es jūtukā ķēdes iegraužās man ādā , un jūtu , ka man pietrūkst gaisa... Pamodos vienmēr vienā un tajā pashā brīdī, kad man nav ko elpot un es brīnumaina kārtā lidoju lejā (nezinu kā tiku vaļā no ķēdēm ![]() ![]() Šis sapnis man jaurādās kopš 5 gadu vecuma, un turpina rādīties joprojām.... -------------------- |
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Pedejais sapnis kuru es atceros... beidzaas kad mani nogalinaaja ,))))
![]() Gribeju toreiz parakņaties mammas skapitii, kur ir paaris graamatas par sapņu tulkošanu, jo bija intersanti uzzinaat ko tas nozimee.... bet es taa ari to neizdariju xD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 26 2006, 04:36) Gribeju toreiz parakņaties mammas skapitii, kur ir paaris graamatas par sapņu tulkošanu, jo bija intersanti uzzinaat ko tas nozimee.... bet es taa ari to neizdariju xD OOo, parakņājies, parakņājies... un pie reizes paskaties ko nozīmē sliedes. ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 26 2006, 12:47) Sliedes, dzelzceļa - ilgs un nogurdinošs ceļojums pa tām iet - mērķa sasniegšana prasīs lielas pūles tās šķērsot - sekmīgi pārvarēt šķēršļus saliektas - neveiksmīgs brauciens. Vēl kādam kaut ko patulkot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |