![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Šitā pirmā skice ko ielieku šeit. ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Mar 8 2007, 00:28 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE Nu re... Un tā tik turpini! Tev tiešām ir talants, vnk vajag daudz daudz zīmēt, un rezultāts būs spīdošs, tici man! Galvenais ir neapstāties Neapvainojies, bet ir kas tāds, ko tu vēl nezini ![]() ![]() QUOTE uh, ar eenaam shkjiet tew nemaazaako probu nav- kaa saka no rokas rokaaa tew ar shiim... heheee, mazliet patreneejies figuuras, detaljas un ljauj fantaazijai runaat liiniju un kraasu valodaaa^^ hehee, peedeejais labs, pareejie so-so... bet nu,mazliet pastraadaasi un buusi ,hehe, zirgaa^^ Ar ēnām gan man problēmas ir, jo ir daudz kļūdu ēnojumā... ![]() Bet par detaļām tev pilnīga taisnība, tas man nepadodas... ![]() Strādātu ja būtu laiks, man 9. klase vēl jābeidz... ![]() QUOTE Ahā, un tas, kur fonā tualete, izskatās pēc karikatūras! Tā ir karikatūra... ![]() ![]() QUOTE pēdējais ir vislabākais!! turpini zīmēt, and rememmber - all you need is practise!! You are all right in this... ![]() Protams, liels paldies par atsaucību un labajiem vārdiem... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |