![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 28 2006, 12:26) Vispār daudz, ko es samurgoju, taču vēlos godīgi dzirdēt atbildi, "Ko nozīmē būt otaku (Latvijā)?" P.s. Ja mani sauks par otaku un ar to domās Japānas otaku variantu es to uztveršu kā apvainojumu... tu pats esi atbildējis uz jautājumu, kas ir otaku LATVIJA. tie ir cilvēki kas idenfice sevi ar otaku.lv forumu. un ja man jauta vai es esmu otaku,es atbildu ja un lielāka dala uzreiz saprot ka es esmu no otaku.lv foruma biedrs, nevis nežēlīgs mega ANIME fans kura visa dzīve ir pakārtota tam, lai varētu paskatīties ANIME. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tiem kas skatās anime/fano par japānā radīto un attiecībām ar citu cilvēku ir maz sakara.
Cilvēki ir kā daudzšķautņaini kristāli - attiecības rodas un plaukst tad, ja kaut viena no šķautnēm sader kopā. Arī mana draudzene nefano par anime, un diez vai es vēlētos lai viņa fanotu ![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:27 |