![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai tad bez anime veel kaut kas arii ir? Lietas,kas saistiitas ar anime neskaitaas!
-------------------- Because i can!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 20:44) Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS! Otakus - get a life! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 1 2006, 18:53) Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS! Graamatas - pilniigas mulkjiibas, ja vien neskaita mangas. Muuzika - animeem ir OST un veel ir taada lieta kaa AMV, kuru diezgan svariiga sastaavdalja ir muuzika. Filmas - anime is superior. notikumi kas notiek dziivee - tipa kas? animes skatiishanaas? animepaartiji? eediens - bez taa nevareet skatiities animi. jaunas TV... neturpinaashu, viss kas saistaaas ar TV ir zaimoshana. zhurnaali - jaa, tie kas par animeem ir. Speeles - galvenokaart jrpg, ne? taurenji, varaviiksne - pilniigas mulkjiibas. zhelejas laaciishi - eediena jautaajums jau atrunaats. Sanaak kas? Viss pakaartots animei vai vienkaarshi stulbs un nevajadziigs. -------------------- Because i can!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 21:05) Taa tikai tu domaa... Lai gan man ljoti patiik anime un dalja japaanas kulturas jau ir dalja no manas dziives es tikuntaa speeju arii domaat par jebko citu. Un ja tu nespeej pateikt sakariigi savai meitenei (piemeeram) vismaz vienu teikumu par varaviiksneem neskait kaut kaadus trulus zinaatnieciskus terminus tad piedod taadas attieciibas kaadas veido tu ir seklas. -Chav, kaa iet? -Forshi, vakar beidzu lupiit savu miiljaako animi 163 reizi. -Oh, vareni. Un kaa? -Nu taa, pa vecam. Un tu? -Ai, saaku jaunu mangu... Ak, Dieva deelj, tas jau ir galiigi stulbi un atgaadina gariigi slimus, tuvredziigus cilveekus. Shitas ir jau vienk sutlbi. P.S. - Zhelejas laaciishi nav eediens. Zhelejas laaciishi ir dziivesveids. P.P.S. - Un ja viss ko tu redzi un dzirdi tev saistaas ar kaut ko no anime kultuuras (gan filmas, gan mangas) tad vai nav laiks zvaniit uz tvaika ielas iestaadi vai apmekleet psihologu. Jo tas vairs patieshaam nav normaali. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:32 |