![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Gribētos paklausīties ko atzīst otakieši. Varbūt kāds uzzinās kko jaunu un iegūs jaunas mīļākās grupas. Varētu katrs ielikt savu mīļāko grupu un mīļāko dziesmu.
Manējā Fav Band arī daudziem varētu likties kkas neredzēts, bet manuprāt tā ir ļooti laba mūzika... ![]() Grupa: Tenacious D Dziesma: Tribute (un Wonderboy arī ir tikpat laba dziesma) EDIT: jaa laikam kkas shaads jau ir bijis, bet shoreiz nediskuteejam par to kursh ir labaaks un kaapeec, bet vienk censhamies uzzinaat kko jaunu par citiem. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tenacious D___|| Linkin Park_____||__Ария__________||Gackt || Dir en Grey
=============================================== Tribute_______|| My december___|| Возьми мое сердце|| Oasis || Mask Wonderboy___|| In the end______|| Штиль___________|| Cube || Cage Inward singing||Pts. of authority__|| Король дороги____|| Luna || Jaa es zinu ka daudz, bet man patiik daudzi stili ![]() This post has been edited by Aven: Mar 1 2006, 21:53 -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Aven @ Mar 1 2006, 20:50) |__Ария__________| =============================================== | Возьми мое сердце| | Штиль___________| | Король дороги____| Jaa es zinu ka daudz, bet man patiik daudzi stili ![]() va, vēl kāds te Ariju klausās. Hmm, a kāpēc tev visas dziesmas no viena albūma? A citi nepatīk? ![]() BTW-runājot par tēmu, man nav mīļākās grupas, bet dziesmu izklāsts, kas man patīk mainās kopā ar garstāvokli. Bet jau sāku par Ariju, tad tādas dziesmas kā - Беспечный ангел, Закат, Потеряный Рай, Такая вот печаль ir atrodamas visos manos playlist'os. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:47 |