![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Real life ir tikai nepiecieshamiiba, lai nodroshinaatu anime skatiishanaas procesu. Taapat ir ar eedienu, darbu, maaciibaam. Tas ka eest var bez anime skatiishanaas... var arii straadaat bez algas. nevagag jaukt meerkjus ar liidzekljiem.
Man skjiet ka kaadam tepat no foruma parakstaa bija kaut kas liidziigs: "Anime ir pirmajaa vietaa, paareejais ir lai buutu pirmais". /lai autors man piedod par vinja nika neatcereshanos/ -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 2 2006, 15:13) Real life ir tikai nepiecieshamiiba, lai nodroshinaatu anime skatiishanaas procesu. Taapat ir ar eedienu, darbu, maaciibaam. Tas ka eest var bez anime skatiishanaas... var arii straadaat bez algas. nevagag jaukt meerkjus ar liidzekljiem. Man skjiet ka kaadam tepat no foruma parakstaa bija kaut kas liidziigs: "Anime ir pirmajaa vietaa, paareejais ir lai buutu pirmais". /lai autors man piedod par vinja nika neatcereshanos/ kopš kura laika tu esi kļuvis par TOTALO ANIME FRIKU. kuram principa nepastāv reāla dzīve? no tevis anime friks tik pat liels ka no manis balerīna. vai ar tagad paradojusies mode izlikties par to kas patiesībā ne maz nesi? viltīgs gan tas plāns |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:35 |