![]() |
![]() |
My Graceful Lily |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 19-February 06 From: It doesnt matter ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest...
![]() ![]() -------------------- |
My Graceful Lily |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 19-February 06 From: It doesnt matter ![]() |
QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:49) Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... ![]() ![]() Tev arī patīk Linkin Park? Tā ir mana visumīļākā grupa. ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 27 2006, 22:46) QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:49) Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... ![]() ![]() Tev arī patīk Linkin Park? Tā ir mana visumīļākā grupa. ![]() aga, man arii patiik LP kaut vaitagad vairaak pieveersos Mushroomhead... ![]() -------------------- |
My Graceful Lily |
![]()
|
QUOTE(anishuara @ Mar 3 2006, 19:01) QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 27 2006, 22:46) QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:49) Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... ![]() ![]() Tev arī patīk Linkin Park? Tā ir mana visumīļākā grupa. ![]() aga, man arii patiik LP kaut vaitagad vairaak pieveersos Mushroomhead... ![]() Tos klausījusies vēl neesmu (vismaz man tā šķiet), bet nu būs jāpalūko kaut ko no viņiem atrast. ![]() Paralēli LP tagad jau ienākuši Disturbed, Muse un Korn ar Nirvana ... Wiii!!! Zinātne tagad jau pabeigta, varu nu patiesi pievērsties zīmēšanai. Pagaidām stāv uz galda priekšā divi nepabeigti darbi. Cerams, ka drīz iznāks viņus digitizēt. ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 3 2006, 21:11) QUOTE(anishuara @ Mar 3 2006, 19:01) QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 27 2006, 22:46) QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:49) Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... ![]() ![]() Tev arī patīk Linkin Park? Tā ir mana visumīļākā grupa. ![]() aga, man arii patiik LP kaut vaitagad vairaak pieveersos Mushroomhead... ![]() Tos klausījusies vēl neesmu (vismaz man tā šķiet), bet nu būs jāpalūko kaut ko no viņiem atrast. ![]() Paralēli LP tagad jau ienākuši Disturbed, Muse un Korn ar Nirvana ... Wiii!!! Zinātne tagad jau pabeigta, varu nu patiesi pievērsties zīmēšanai. Pagaidām stāv uz galda priekšā divi nepabeigti darbi. Cerams, ka drīz iznāks viņus digitizēt. ![]() iesaku Mushroomhead un clowfinger taas ir manas miiljaakaas... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |