![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Taatad... ziimeejis neesmu sensensensen. vieniigais treninjsh ir shad tad uzziimeet oomiitei kaadu apsveikumu
![]() luuk dazhi veci darbi... ir vai nav veerts saakt kko attieciigu shim forumam? (es gaidu ljoti skaljus un daudzus smieklus ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Pakkun: Jul 29 2008, 23:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Mar 5 2006, 13:26) Auto un sirds ir WOW! zirdzinjsh ir jauks ^^ ir labi ![]() ![]() ![]() jaa, auto man arii patiik- dinamisks (kaa jau zeens daudz automashiinas ziimeeju, bet taa kaa aptuveni 12 gadu vecumaa, tad maz veeraa njemamu darbu) ar cilveekiem taa ir kaa ir... esmu stundaas ziimeejis puskailas klasesbiedrenes kladees ![]() ![]() p.s. paldies, par jaukajiem vaardiem, liekas, ka buus jaaatpiesaveershas ziimeeshanai ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:24 |