![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Hellsing Ultimate OVA
AniDB | Official | ANN | ANN Hellsing Manga Taa kaa ir paraadiijies pirmais nopietnais trailers, nodomaaju ka vareetu saakt topicu par sho, iespeejams daudzu gaidiito anime. Cik nu pashlaik ir zinaams tad Hellsing Ultimate OVA ir 3 gadu projekts, kuru laikaa, pa divaam seerijaam uz DVD, iznaaks kopumaa 20 seerijas. Tiek baumots ka OVA sekos daudz tuvaak mangai nekaa org. Hellsing. Pirmais DVD iznaak 2005.12.9 Un te arii linki uz traileri: ed2k: ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs)_[6E888601].mkv|65260972|472AA34467B64B4465C03260178CA314|/ ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs).nfo|2579|CB19DDACB82139C7417ADACB719A5E8C|/ BitTorrent: http://kalle.blomdahls.net/random/%5BVeryF...iler_v2.torrent Ja ir problemas ar failu atskanjoshanu, mekleejiet risinaajumu manaa sigaa. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Mar 6 2006, 15:59) Pārāk ātri vērtējam OVU, ņemot vērā to, ka tā bija tikai preview epizode un storijs vēl nemaz nav sācies, protams, es pieņemu, ka 1. epu jūs vēl neesat redzējuši. Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma. Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 16:46) Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma. Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu. Man šis pusfabrikāts patīk, neko dižu es no OVA`s negaidīju, un būtībā saņēmu gaidīto pat nedaudz labākā kvalitātē nekā es cerēju, bez tam, ko gan no riktīgas low budžet mangas, kurā pat lapas tiek iespiestas šķībi, var gadīt. Un šī īsā, nedaudz pārveidotā pirmo sēriju kompilācija bija pat patīkama, jo tika izņemti nenozīmīgie dialogi un atstāts action, burtiski gribās teikt, kas gan slikts gribēt, lai nākamajā Hellsing OVA`s sērijā zarnas šķīstu pa gaisu katrā 10. sekundē un dialogu būtu pēc iespējas mazāk. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |