![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
aizgaaju uz kino. atgriezos. daudz domaaju. pashausminaajos.
Cilveeki miiljie, vai kaads no jums veiksmiigi satiekas ar normaaliem (ne-otaku) cilveekiem? es varu nosaukt 8(!!!) otaku paarus, bet nevienu paari kur otaku buutu kopaa ar ne-otaku... vai tieshaam otaku sader tikai ar citu otaku? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE vai driikst paintereseeties, kas tev nepatiik saliidzinoshi eerti lietojamaa par briivu enciklopeedijaa ar saliidzinoshi lielu apjomu? Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 18:48) ... Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē. atljauj pieziimeet, ka wikipedias izmantoshanu attieciibaas kaa vieniigo autoritaati / guide to life piemineeji tu (esi meegjinaajis dazhus tekstus tur izmantot kaa augstaako-religjiozo patiesiibu / aplauzies / dalies ar citiem pieredzee? ;> ). nemaniiju citus to darot, iznjemot pieminam konkreeta sveshvaarda skaidrojumu no turienes. oponeeju pamataa liikam/personiigam uzbraukumam. ja jau threads i zem offtopic, kaapeec man uz fleimu neatbildeet ar fleimu? ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:26 |