IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Mekleeju dziivokli, ak, shii muuzhiigaa probleema...
edg
post Mar 6 2006, 21:51
Post #1

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Es nesekmiigi meegjinu atrast dziivokli. Reiz jau te bija taads topiks, kad cilveeki mekleeja... Taapeec man ir jautaajums: vai kaadam ir bijusi pieredze ar taadaam firmaam kaa "dziivoklju paarvalde", kur jaamaksaa 25ls tikai par iespeeju dziivokli apskatiit?
Vispaar - vai kaads ir atradis sev dziivokli, neizmantojot draugu draugus?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
xikes
post Mar 7 2006, 00:24
Post #2

Koushaku

Group: Chuunin

Hmm..ir bijusi pieredze ar taada veida iestaadiijumiem, kas, it kaa, piedaavaa dziivokli par diezgan zemu cenu un turklaat veel par saviem pakalpojumiem prasa realtiivi maz(25LS kaa shinii gadiijumaa).
Bullshit.
Bij viens gadiijums kad pats (bijaam vairaaki) mekleeju dziivokli. Noleemaam tad ar izmeeginaat vienas shaadas iestaades pakalpojumus. Samaksaajaam ar 20 vai 25 Ls, rezultaataa mums piedaavaaja apskatiit dziivokli Dzirnavu 16 (vai 14.. neatceros vairs iisti.. bet kas zin mosh pat bij galiigi cita iela biggrin.gif anyway.. ). Gaajaam uz adresi.. tikai kaut kaa neveicaas ar atrashanu (ir 14, ir 18..bet 16 huh) Dziivokla biroja telefons vairs nebij sazvanaams, taapat arii dziivokla saimnieces telefons. Piezvaniijaam uz 118, lai iisti uzzinaatu, kur tads Dzirnavu 16 atrodas.. Arii 118 mums nespeeja paliidzeet. Kaa veelaak noskaidrojaam, tad taads Dzirnavu 16 nemaz neeksistee..
Ar lielu piepuuli atguvaam iemaksaato naudu..
Taatad.. taadiem leetajiem birojiem nav veerts uzticeeties..
Ir biroji, kas reaali speej paliidzeet, bet tie par pakalpojumiem prasa ieveerojami lielaaku summu (vismaz dziivokla 1 meenesha iires apjomaa) (taadi kaa Rigaskore)
Beediigi ar taam firmaam.. galvenais nekur nemaksaat naudu pirms nav redzeets pats dziivoklis un runaats ar taa saimnieku.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:12