![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Sveicu jūs visas tulpju dienā!
![]() Tupju man nav, toties viena roze atradās - sūtu ar kurjeru jo esmu slinks. ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Redzi, sipps, pat, ja tu, gluži kā es, neatzīsti Klāras Cetkinas dienas īpašu atzīmēšanu, novēlēt visu to labāko daiļajam dzimumam tomēr ir vēlams, citādi feministu kustība tevi ņems un apēdīs bez sāls un tulpēm.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 17:17) Redzi, sipps, pat, ja tu, gluži kā es, neatzīsti Klāras Cetkinas dienas īpašu atzīmēšanu, novēlēt visu to labāko daiļajam dzimumam tomēr ir vēlams, citādi feministu kustība tevi ņems un apēdīs bez sāls un tulpēm. nu tad pedejais laiks citadi te mes te visis iesligsim stagnacija |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:52 |