![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Sveicu jūs visas tulpju dienā!
![]() Tupju man nav, toties viena roze atradās - sūtu ar kurjeru jo esmu slinks. ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Piegriezušies visi burkšētāji un pukstētāji. Nepatīk Klāras Cetkinas diena? Tad neatzīmējiet. Sveiciet savas mīļotās un kaifojiet visās pārējās gada dienās. Atradušies latviskās dzīvesziņas uzturētāji un tautas svētku atzīmētāji. Vienreiz mūža bijuši etnogrāfijas muzējā to pašu reizi klases ekskursijā, bet vaimanāt par svešu svētku "uzspiešanu" tas jau gan. Jā, es arī nesvinu Valentīnus, Lūcijas un 4. jūlijus un visu svēto dienas, arī man ne īpaši simpatizē šī citvalstu svētku invāzija, taču es vismaz neliekuļoju. Bet ko jūs? Atzīmējāt Ūsiņus, Jumjus, Māras dienu? Veļu laiku pavadījāt klusi un rāmi kā pieklājas un aiznesāt uz klēti ēdamo lai veļi būtu vēlīgi? Protams, ka nē. Tā jau ir ar visiem šeim pseidopatriotiem un folkloristiem, ar muti ladē vagonos krievus un īsteno deokupāciju, dekolonizāciju un kas tur bija tas trešais D, tā pat kā cīnās pret ebreju sazvērestībām, bet darbi aprobežojas ar alus kausa cilāšanu un postošanu nepiemērotos forumos.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
fleimeri, b.!
Meitenes un sievietes, jūs esat brīnišķīgas. Parasti es to tikai saku, šoreiz arī pierakstīšu. Domāju par šo nevienam domstarpības neradīsies? Ja kādam tomēr radīsies, sākšu šīs personības uzskatīt par zilām. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:20 |