![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Gribētos paklausīties ko atzīst otakieši. Varbūt kāds uzzinās kko jaunu un iegūs jaunas mīļākās grupas. Varētu katrs ielikt savu mīļāko grupu un mīļāko dziesmu.
Manējā Fav Band arī daudziem varētu likties kkas neredzēts, bet manuprāt tā ir ļooti laba mūzika... ![]() Grupa: Tenacious D Dziesma: Tribute (un Wonderboy arī ir tikpat laba dziesma) EDIT: jaa laikam kkas shaads jau ir bijis, bet shoreiz nediskuteejam par to kursh ir labaaks un kaapeec, bet vienk censhamies uzzinaat kko jaunu par citiem. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Mans last.fm profils nav diez ko piepildits ar plashu muzikas izveli, tur tapat klausos tikai vienu j-rock, kuru es nevaru ieladet sava kompiiti, jo man slinkums...
![]() Bet, nav ta, ka manu dzivi nosaka tikai j-rocks, es ari klausos komercialo muziku, ka tos mazos puisishus no Tokio Hotel [es zinu... *freaky*], bet mans milakais dziedatajs ir Xavier Naidoo un visas vina un Soehne Manncheims dziesmas, jo vinas ir tik mierigas un melanholiskas, visu laiku tikai par kaut kadam nelaimem. [vnk patik, ko var padarit...] Ak, ja... Un vel BRIESMIGI [uzsverums uz "briesmigi"] patik Oomph!, protams ari visas dziesmas. [ipashi jauna, kur Dievs tiek uzskatits par POPSTAR *lol*] Vel ik pa laikam Wumpscut medzu paklausities... Un ir ari vel daudz mazas, nebutiskas dziesmas no dazhadiem izpilditajiem. XD -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:45 |