![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Ja saliidzina Gredzenu Pavelnieka graamatu ar filmu, tad neapshaubaami man labaak patiik graamata, ar Hariju Poteru taapat!
![]() Shinii gadiijumaa ir daudz gruutaak izspriest, jo graamata ir viens- tur straadaa izteele uz pilnu jaudu, bet mangaa jau ir paraadiits vizuaali un paliek tikai skataamaa bauda un veelme zinaat kas buus taalaak! Gluzhi tapat kaa anime, taapeec es shos njemu visai liidzigi... lai gan anime patiik nedaudz labaak ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:34 |