![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Church man mājās ir dažas mangas iepirktas no amazon.com - Gundam SEED Astray. Nepavilka. Kā arī esmu sūtījis cilvēkiem Evangelion mangu no Vācijas. Tas pats.
Crest manga arī tāda - jūtami uz animes bāzes taisīta. Morijokas romānus es gan labprāt palasītos, ja vien pārtulkotu. Jā, mani manga nepavelk. Netaisos tagad šeit taisnoties un "argumentēt" kāpēc. Nē un viss. Labāk labu grāmatu palasu. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:45 |