![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Maz esi lasijis ko varu teikt Taka.
Evangelion nav diezko laba tur es atzistu bet saubos ka anime varetu but kas ipas protams ja atkal vis nav sacakarets ka tas visai biezi notiek pareojot uz animi. Gundam seed astray un crest neesu lasijis ari. Pienemsim un ceresim ka Taka nav mecha ipasi liels piekritejs un ieteiksim paris manga masterpiecus. Saksim jau ar veco labo Berserk lieliska manga un jebkurs manga lasitajs ja vinam/ai nav antipatijas pret so stili, zanru atzis ka sita ir lieliska manta, Bet par animi labak nerunasim sai lietai. Turpinat varetu ar Sazan eyes(3x3 eyes) ari briniskiga manta kura ir daudz mazak violence un sakums ir tads vairak mils un jauks bet pec neliela laicina jau aiziet nopietni. Seit par ovam nav ipasi ko teikt iznemot vienu vardu "Sausmas". Turpinam talak tagad varetu panemt kadu humora echi gabalu. seit varetu deret Bastard. Taja ir vis nepieciesamasi evil burvis smukas meitenes stubi politiki un puisisi. Sim gabalam ovas bija jaukas, bet zel ka netika pabeigtas sakara ar to ka ova direktoru iemeta kurki par kautko ko(neaceros atvainojiet). Turpinat vel talak savu listi ar kadu riktigu dramas gabalu, ka Hitsuji no Uta par slimiem 2 cilvekiem kuriem liekas ka viniem vajad dzert asinis. Ne tas nav vampiru gabals. Geisha man liekas stastija ka anime var iegut varak emocijas bet nezkapec animi sim gabalam skatoties es nejtu nekadas ipasas emocijas iznemot briesmas atrak jasledz ara. Sito listi es varetu ilgi un dikti turpinat bet atturesimies no ta... Kadam varbut varetu intereset kape es neuzskaitiju bleach, naruto, shaman king... un visus parejos sita tipa. Tape ka tie ir leti plagiatismi(varbut sis vards neraksturo to precizi bet tuvu gan) kuros nav neka iznemot stiliga terpa un stulba idealogija draugi labi kopa vinesim visu. Vel visai biezi perkot firmu tulkotas mangas visai biezi nakas sastapties ar tadu jedzienu ,ka zveriga cenzesana amerikanu "demokratiskaijai" sabiedribai. Un visai biezi pec so firmu uzdarbosanas nav vairs nekas daudz palicis taja manga no orginala. Drosi vien es vel varetu rakstit visadas mulkibas un nekam nederigus domrakstus par so temu ar ar vel vairak drukas un pareizrakstibas kludam, bet soreiz es atturesos jo man ir jalasa Darling wa Nanamono ni tsuki, perversais humora romance gabals. QUOTE kaadreiz pameegjini vismaz paaris plashi atziitos labaakos mangas zhanra paarstaavjus ar Sitas ieteikums var ari but letals ja nems pec mazgadigo puisisu/meitenisu vertejuma manga darbus. Bet ja tev vinu gaume patik tad busi 7 ja ne 8 debesis.P.S Sitas laikam ir man garakais domraksts kads jeblad ir radies sai foruma un radisies. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Gutts @ Mar 12 2006, 17:00) ... QUOTE kaadreiz pameegjini vismaz paaris plashi atziitos labaakos mangas zhanra paarstaavjus ar Sitas ieteikums var ari but letals ja nems pec mazgadigo puisisu/meitenisu vertejuma manga darbus. Bet ja tev vinu gaume patik tad busi 7 ja ne 8 debesis.... mangai vispaariigi ir maz apkopojoshu resursu (unlike anime scene) gan vilkshanai, gan reliizhu trakoshanai, gan generic info ieguushanai. nenjemos atrast pat resursus, kur veertee mineetie pusiishi/meiteniites ;> bet Berserk, 20th Century Boys, Nausicaa, Battle Angel Alita, Dance till Tomorrow, Hana Kimi Manga, Koroshiya 1, Kozure Ookami(Lone Wolf & Cub), Monster, Please Save My Earth, Video Girl AI, Jiraishin, Battle Royale, Beck, Death Note, Blame!, Freesia, Glass Mask, Kare Kano, Harukana Machi-E, MPD Psycho, Leviathan, Samurai Executioner, Shamo, +kaudziiti Adachi Mitsuru un Takahashi Rumiko darbus un veel daudzas, ko uz sitiena neatceros, ieteiktu izlasiit. daudz kas no uzskaitiitaa ir pieejams boxtorrentos. protams nemaisa pietiekoshi eerts vieweris OS-am, ko lieto, be it win or *nix, ar fullscreen/zoom to fit screen/easy keyboard navigation. pretarguments tiem, kas saka, ka manga aiznjem daudz laika - normaalaa lasiishanas aatrumaa sizhets risinaas daudz aatraak nekaa animee, un var paguut izlasiit daudz vairaak/taalaak/aatraak nekaa skatoties animi. P.S. ach. un imho nemaisiitu aizsaakt shajaa foruma nodaljaa reviewus/ieteikumus liidziigus kaa zem ova/tv/movies. + apkopojoshais posts ar linkiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:42 |