![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Tas tiesa ka apkopojumu ir maz un ari es vinus neparzonu neko ipasi jo mangas izvelos un halavu kad velku un tad attiecigi izskiroju mazliet palasot, miskaste vai manga direktorija.
Church liste mangas tiesam ir labas un to listi var iespaidot tikai gaumes jautajumi jo tie ir gabali lielakoties ,pec manam domam, kuri ir obligati jaizlasa vai japalasa. QUOTE ka manga aiznjem daudz laika - normaalaa lasiishanas aatrumaa sizhets risinaas daudz aatraak nekaa animee, un var paguut izlasiit daudz vairaak/taalaak/aatraak nekaa skatoties animi. Pie ta vel klat vis ir dzilak un detalizetak. Xp win ir lielisks viewers, kas nak ar pasu xp - Windows picture and Fax viewer. Vis kas jadara ir jaattaisa pirma bilde vala un tad tik bultinas spied kad apnicis ar peliti klikskinat. QUOTE un imho nemaisiitu aizsaakt shajaa foruma nodaljaa reviewus/ieteikumus liidziigus kaa zem ova/tv/movies. + apkopojoshais posts ar linkiem. Mja doma jau nav slikta varbut iznaktu barinu cilveku piespiest mainit savas domas par mangu sadi. UN dazi izredzetie varetu savu postu skaitu palielinat dramatiski kad uznak garigais dauzit pa klaviaturu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:37 |