![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE QUOTE Maz esi lasijis ko varu teikt Taka. Jā un par to nekaunos. Ir interesantākas lietas ko lasīt nekā melnbalti japāņu komiksi.Luk seit tu atzisti ka runa ar to ko neparzini un uzreiz noniecini to. QUOTE QUOTE Evangelion nav diezko laba tur es atzistu bet saubos ka anime varetu but kas ipas protams ja atkal vis nav sacakarets ka tas visai biezi notiek pareojot uz animi. Lasījis neesi, bet zini, vai ne? Gundam seed astray un crest neesu lasijis ari. Nepareizi es Evangelion esu lasijis un pietam izlasijis 8vol, ja tev tas ko izsaka. Taka es zinu pa ko es runaju. QUOTE QUOTE Pienemsim un ceresim ka Taka nav mecha ipasi liels piekritejs un ieteiksim paris manga masterpiecus. Esmu gan. Un mani neuztrauc cik liels craps tev tas šķiet, sevi interesējošos anime žanrus esmu atradis jau sen - tik cik man vajag tik skatos, visu pārējo laižu garām, kthx.Un vari nepūlēties man kaut ko iesakot, šķiet pietiekami skaidri pateicu, ka manga man nerūp. Es nekur neesu teicis ka man mecha liekas baigais craps, vismaz neatminos tadu gadijumu. Un es nemeginasu parliecinat cilveku nemaz kurs negrib tikt parliecinats. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:46 |