![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es (un ne tikai) uzskatu, ka tie 40 reģistrētie lietotāji būs daudz vērtīgāki par tiem 200hvz no kurienes lietotājiem.
Palūgšu balsot tikai tos, kas tajā hubā arī ienāk, nevis tikai garāmskrienot iemest keksīti balsojumā. Paldies |
![]() ![]() |
Junker |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 28-February 06 From: Riga ![]() |
Nedomaaju, ka hubs buutu jaapaartaisa par reg-only. Pirmkaart, tas samazinaas huba lietotaaju skaitu liidz kaadiem 20. Nedomaaju ka piemeeram, kaadam aarzemniekam kam ir daudz labas animes vai vispaar kaadam buus sevishkji liela veelme regjistreeties tik mazaa hubaa, ja ir taadi giganti kaa total anime un otaku anime public. Hubaa jaavar tikt gan aarzemniekiem, gan latvieshiem, savaadaak tam zuud kaada jeega. Tikpat labi varam sanaakt visi irc chanaa, sataisiit katrs savas failu listiites dcc veidaa un apmainiities ar failiem.
Cita runa- ja tiek izveidots vel viens hubs, ko varu ljoti vienkaarshi izdariit dazhu minuushu laikaa, uzliekot uz citu portu, kas buutu reg-only.Adrese vareetu buut piemeeram anime.kso.lv:5412 Taads, kur tiks tikai tie kas regjistreejushies vai nu no anime.kso.lv:2412 vai saita. Bet vai to vaig. Nav svariigi, lai animes buutu pilniigi visiem lietotaajiem, bet gan lielaakajai daljai. Taapat kaa tas ir jau piemineetajos lielajos aarzemju hubos. Vel runa par kautkaada veida regjistraacijaam vareetu buut, ja hubaa buutu tieshaam daudz lietotaaji, bet pagaidaam tas vel taa nav. Taa, ka jautaajums shobriid, vai vajag vel vienu hubu, kas buutu only reg only ![]() Runaajot par nosaukumu- tas vareetu buut Otaku Lv Hub otaku.kso.lv:5412 vai kas tml. -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es 15-20% lietotāju ar animi nesauktu par lielāko daļu. Tur jau tā lieta, ka anime šārē praktiski ir tikai forumiešiem un varbūt vēl kādiem 10 cilvēkiem no malas.
|
Gawnis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 12-March 06 From: Salaspils ![]() |
QUOTE(Ray @ Mar 12 2006, 20:04) Es 15-20% lietotāju ar animi nesauktu par lielāko daļu. Tur jau tā lieta, ka anime šārē praktiski ir tikai forumiešiem un varbūt vēl kādiem 10 cilvēkiem no malas. Taisnība, taču, ja tagad notiks pāriešana uz hubu reģistrētiem lietotājiem, hubā būs tikai forumieši un varbūt tie 10 cilvēki no malas; jaunu ''vērtīgu'' lietotāju skaits pieaugs lēnāk. Pašlaik, hubā ir viegli iemaldīties anime nezinātājam, tas ir labi. Ja tik ļoti nepatīk ka: ''[18:30] <Ray> ka no 50 useriem ar shaari zem 10gb tikai DIVIEM bija anime'' izveido ''iznīcinošo'' adminu armiju, kas aktīvi met ārā ''sliktos'' lietotājus (pagaidām izskatās, ka admini nespēj pietiekoši aktīvi izkontrolēt huba lietotāju šāres) P.S. hubā mans nicks ir yyy |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:53 |