![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es (un ne tikai) uzskatu, ka tie 40 reģistrētie lietotāji būs daudz vērtīgāki par tiem 200hvz no kurienes lietotājiem.
Palūgšu balsot tikai tos, kas tajā hubā arī ienāk, nevis tikai garāmskrienot iemest keksīti balsojumā. Paldies |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja izveidos atseviskju hubu regjistreetiem lietotaajiem, es neredzu vajadziibu seedeet tanii hubaa kur ir neregotie. Tobish es (un gan jau ka veel citi) paarvaakshos uz regoto. parastajaa neseedeeshu, tobish jeegas no vinja iisti nebuus. Bet domu atbalstu. tikai tad taa 1 gb latinja jaapacelj buutu augstaak, lai droshi zina, ka ir anime shaaree un ka tie divi muuviki nepazudiis.
Par adminu armiju: nu var arii taa. Paraadiisies chata logaa vesels, monoliits fluuds ar bana pazinjojumiem, bet varbuut taa to probleemu aktiivaak apkaros. Tikai nez vai kaads tik vienkaarshi dos taadas tiesiibas. Es zinu, ka es vareetu briizhos, kad nav ko dariit mest aaraa taadus kas neshaaree to ko vajag, bet es tajaa hubaa esmu aktiivs tik reti, ka neviens man nekaadas dizhaas tiesiibas tur negribees dot visticamaak. iisteniiba doma par atseviskju reghubu ir neslikta. tipa publiskais tiek atstaats kaa starpnieks lai pieregotos, tad admins no4eko shaari un atkariibaa no rezultaata pierego/nepierego. Tikai tad ir jaareekjinas ka normaalas shaares buus praktiski tikai tiem kas seezh reg-only hubaa, bet otrs buus atkal pilns ar drazu un situaacija veel pasliktinaasies (man nav vienalga vai man 6 vai 7 hubi valjaa). Nee jaapaariet uz normaalu sisteemu (registreeties only). Var tachu nopointot pie pazinjojuma, ka reg only, ka jaaiziet uz formu un japiesakaas uz regjistreeshanos. Ja jau tik dizhi animi sagribeejies, var arii anime forumaa ieliist. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:31 |