![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā kā Lietuvas animefanus mēs jau bijām apciemot, tad nu ir piedāvājums tagad apciemot Igaņu anime fanus.
Protams ir variants taisīt party pie sevis...bet manuprāt foršāk sanāktu ja mēs būtu noslēdzošais posms, tas ir pēc tam gan Lietuvieši, gan Igauņi atbrauktu pie mums. Ka tad tauta skatās uz braucienu uz Igauniju? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Woah! Es gribu!
![]() Un jaa, ja tas buus laiciigi zinaams, tad es varu "otprositsa" un braukt rom arii pirmdien... man nav pat no kaa "otprositsa", jo man pirmdien nav lekciju, hu hu huuu... XD Un man patiik autobusi. honestly. es kaadreiz ljoit biezhi kratiijos ar autinju 5:15am uz Tallinu. Astonjos jau tur. ^^ Hehe. QUOTE(Yume @ Mar 13 2006, 13:39) Lija- tev bija pretenzijas par manu priekšlikumu par brišanu pāri daugavai? njaa... that was fun.. preicājies ka pāri žogiem nekur nevajadzēja līst, tas protams bija vel lielāks fun, bet pēc tam tauta kratīja sniegu no zeķēm laukā. MAN bija pretenzijas? Didn't notice????????!!!!!!!! O_O Skalja bljaushana neliecina par pretenzijaam? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |