![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā kā Lietuvas animefanus mēs jau bijām apciemot, tad nu ir piedāvājums tagad apciemot Igaņu anime fanus.
Protams ir variants taisīt party pie sevis...bet manuprāt foršāk sanāktu ja mēs būtu noslēdzošais posms, tas ir pēc tam gan Lietuvieši, gan Igauņi atbrauktu pie mums. Ka tad tauta skatās uz braucienu uz Igauniju? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 14 2006, 16:44) iisteniibaa man vienalga, ar kaadu mashiinu braukt, bet ar Octo labaak, mwah hah hah. Vinsh noteikti neteiks, ka bremzes es sabojaaju! Tachu vievlaiciigi arii, es gribu braukt ar mammaam, jo turpceljaa negribu guleet, bet lietderiigi pavadiit laiku. XD Ar gjimeni. So problems, problems... Un goddamnit, es arii ribu snuukeru speeleet!!!!!!!!!!!!!! Ko es, vakareejaaa???!!! Biljardu arii var. XD Puulu arii. Na hudoi konec. he he he. come to us ![]() ![]() un tu domaa ka tev ir vieniigajai probleemas.. nevar izdomat kaa un kur tikt un ar ko.. a man piemeeram nav ne mazaakaas sajeegas ko vilkt muguraa.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:37 |