![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Bet kā ar ātrumu Latvijā? Pārkompilācijas dēļ sistēma ir drusku letarģiska, taču gan jau būs labi.
P.S. pirmās divpadsmit sērijas būs drīzumā pieejamas, tad arī iedošu linku. Update: ftp://85.255.72.64/anime/zx.eva.renewal/, kad pirmās 3-4 sērijas ir novilktas, atbliez PM, lai zinu, ka jāsāk meklēt nākamās. Update2: tā kā aptuveni 20-30% programmatūras ir kompilēti ar gcc-3.4, bet pārējie ar gcc-3.3, sistēma ir nestabila un mēdz lockup'oties (pārstāj reaģēt), kas arī vakarnakt notika, turklāt slinkuma pēc biju " && " vietā lietojis ";", tādēļ tika priekšlaicīgi aizvākts viss, kas saistīts ar gcc-3.3, kā rezultātā sistēma kļuva praktiski nelietojama. Pēc aptuveni sešu stundu čakarēšanās (pa taisno no skolas) izdevās tikko visu savest kārtībā. Vairāk problēmām nevajadzētu rasties, tomēr stabilu servera darbību nevaru garantēt. P.P.S. lejuplādēt drīkst visi interesenti. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |