![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā kā Lietuvas animefanus mēs jau bijām apciemot, tad nu ir piedāvājums tagad apciemot Igaņu anime fanus.
Protams ir variants taisīt party pie sevis...bet manuprāt foršāk sanāktu ja mēs būtu noslēdzošais posms, tas ir pēc tam gan Lietuvieši, gan Igauņi atbrauktu pie mums. Ka tad tauta skatās uz braucienu uz Igauniju? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
edg prot pateikt paaris krievu lamu vaardus
![]() Par tiem lietuvieshiem: taa jau bija juusu un lietuvieshu probleema, ka juus taa shvaki runaajaaties savaa starpaa. Angliski labi runaajat gan juus, gan lietuvieshi. Cik es ar vinjiem risinaaju sarunas, skaidrs bija tas, ka nekaadi lielie runaataaji vinji nav vispaar. Ne taa kaada valodas barjera, bet gan mazruniiba. Savukaart edg tikai vaariijaas un tad vareeja arii "risinaat sarunu". -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |