![]() |
![]() |
AnimeFan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 21-January 06 ![]() |
OK ja kadam vajag kaut ko parsutit piem. kadam ir Full metal panic un vins to grib iedot kadam citam varat izmantot ftp://anime.spynet.lv ceru ka rit domens bus up
![]() Ideja man liekas laba jo es tiksu ar pie kaut ka jauna. Varat sutit pat foto vienalga ko. Atrums 700kb/s download un upload Ok logins vairs nav vajadzigs ka ari paroles nav iesaku lietot parasto exploreru tad viss 100% strada Ja kadam ir kada kruta animes muzika! Ludzu ieliecie uz ftp://anime.spynet.lv izmantojiet internet exploreru tad vis strada lieciet sadala anime_sound Ja kadam ir atsutiet uz ftp Inuyashas vacu dziesmas Was ist Zeit? un otru nezinu ka sauc Ja jums ir labas bildes nometiet tas uz ftp://anime.spynet.lv sadala anime_bildes izmantojiet internet explorer citas programas nestrada. Ja jums ir vel kaut kas ar ko papildinat serveri tad uz prieksu ![]() OK tagad ir ari radio uz http://anime.spynet.lv:8000 Tatad ieejat ataisam listen un ar jebkuru programu kas supporto .pls kuras es esmu parbaudijis tas ir winamp un realmadia player. Winampu var dabut uz ftp folderi radio. Muzika ir visa ta ko cilveki ir nometushi bet domaju ar laiku izstradat labu playlistu ka ari radio. Ir vel iespejams par stremot video ![]() |
![]() ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Hmm.... man kautkaapeec vairs neiet.....
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:58 |