IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Taisu CS Klanu, FullMetal :: %niks%
bladez
post Mar 14 2006, 22:33
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Tātad. Taisu jaunu klanu priekš labiem CS spēlētājiem.

Klana nosaukums: FullMetal ::
Spēlētāju var būt klanā max. 8, bet jābūt tādiem, kas var regulāri no 20.00-22.00 Darbadienās un/vai Brīvdienās spēlēt CW. ph34r.gif

Ja klans izveidosies, tad būs arī Web-lapa. Pieteikties tepat. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(naw spiesta lieta, ja negribi, nesūdzies). unsure.gif

Njā. Domāju ka visiem būs skaidrs ka nespēlēsim jau uz CS beta 0.644 bet gan Spēlēs uz CS 1.6 v21. Tātad redzu atsaucība viduvēja (liels spams, lūgšu kādu patīrīt).

Tātad atbildīgs par CW būšu ES. Protams, es varu iecelt kādu, kurš būtu atbildīgs par treniņu serveriem, vēl bonus ja pašam tāds serveris ir (min. 1024Mb RAM, var izvilkt arī uz 512 ja labi grib).

Pieteikties var visi, kas uzskata, ka ir normāli spēlētāji. Man naw vajadzīgi Ub3rpr0sk1ll3D spēlētāji. Un nekādus čīterus . Čīteri tiks momentā izsviesti ārā no klana.

Play for Fun & Entertainment Clan

P.S. Ja saradīsies par daudz paskatīšos kkādā serverītī, kā jūs spēlējat, un galvenais NO CHEATING.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
bladez
post Mar 15 2006, 21:16
Post #2

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Visu izlaboju/pieliku/izcēlu savā pirmajā postā. ph34r.gif

Un ETM....Kāpēc "Must have no Life"???? Ja tew patīk spēlēt CS un ja tu gribi būt klanā, tad tew ar to ir jārēķinās. Un CW jau nebūs katru dienu.

V.S. Ja jūs gribat klanā, tad sakiet. Šīs naw no tiem topikiem kuri būtu domāti plaši izvērstām diskusijām par "CS iedarbību uz smadzeņu Alfa viļņiem un CS dzīvē: vai tā ir apsēstība???".
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:42