![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā kā Lietuvas animefanus mēs jau bijām apciemot, tad nu ir piedāvājums tagad apciemot Igaņu anime fanus.
Protams ir variants taisīt party pie sevis...bet manuprāt foršāk sanāktu ja mēs būtu noslēdzošais posms, tas ir pēc tam gan Lietuvieši, gan Igauņi atbrauktu pie mums. Ka tad tauta skatās uz braucienu uz Igauniju? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Dodu 80% ka braucu =) es krievu valodaa labi runaju .. almost bez akcenta ... akcents radies parmerigas Lv/eng valodas juzohana <.<
NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot ![]() Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot. Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Spectre @ Mar 16 2006, 09:45) NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot ![]() Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot. Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu. ![]() emm, nu neteikšu ka visi Igauņi runā krieviski bez akcenta, taču tie pie kuriem mēs braucam... emm... tu dzirdēji kā es runāju krieviski? Nu lūk, viņi runā tāpat. (man krievu valoda ir dzimtā.) ![]() Un par transportu- emm, autosta zini kur atrodās? Tur kanāla pusē, 1.perons. Tur piestāj autobusi ar maršrutiem ***-Rīga-Pernu-Tallin, tas ir īstais. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |