![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā kā Lietuvas animefanus mēs jau bijām apciemot, tad nu ir piedāvājums tagad apciemot Igaņu anime fanus.
Protams ir variants taisīt party pie sevis...bet manuprāt foršāk sanāktu ja mēs būtu noslēdzošais posms, tas ir pēc tam gan Lietuvieši, gan Igauņi atbrauktu pie mums. Ka tad tauta skatās uz braucienu uz Igauniju? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
UPDT- Svarīgi!!!
Fakts tāds, ka Narvas anime klubam 1. aprīlī ir dzimšanas diena, un viņi grib mani tur redzēt. Un es braukšu. Tas nozīmē, ka man jūs būs jaatstāj Tallinā, kur jūs faktisi nevienu nepazīstat, jo visi, kas varētu būt pazīstami arī brauc uz Narvu. Narvā, ja brauc arī Rīdzinieki tautu izvietot nebūs kur. So jūs tur braukt nevarat. Tas nozīmē ka braucienst tomēr jāceļ uz citu datumu, kā tomēr būs ērtāk 25-26.marts, vai 8-9. aprīlis? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |