![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Tākā es nekād nēesmu bijis uz kādu AnimeFest (kuri Delfu arhīvos izklausās jautri), gribēju paprasīt kad, kur un kas būs (ja būs) AnmeFest 4. Ir kādam kaut mazdrusciņ informācijas???
P.S. Ja būtu iepazinies ar animi gadu ātrāk, tad jau būtu bijis uz 3. animefestu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
iespeejams, ka pavasara festa nebuus, jo visu naudu gruudiis uz AnimeCon 2006, kas notiks vasaraa.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Nuin @ Mar 18 2006, 16:13) Varbūt tad par sapelnīto naudu varētu uztaisīt arī Animefestu 4? Teiksim.. pēc kāda mēneša pēc AnimeCon. Es domāju - kāpēc man otrais animefests patika labāk nekā trešais... Nonācu pie secinājuma, ka trūka mūzika laukā, saule, gājiens, siltums.... Festus rīkot rudenī vai ziemā galīgi nav forši! T_T -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:37 |