![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Dzivu un sataustamu Mangu sanaca pirmoreizi panemt rokas viena no, pie Sigfas, taisitajiem otaku pasakumiem.
Vienmer ir labak patikusi gramata par filmu. Filma, ja ta ir taisita pec gramatas, atnem patikamo fantazijas bridi, kad Tev galva rodas bildes ka tas ko Tu lasi notiek. Mangai ir pat labak, Tev jau ir gatava bilde, ar ko stradat, kad lasi un iedomaties ka ko kurs dara kada momenta. Tomert galvena lieta, ko Anime nekad nespes sniegt ir tas, ka es varu ar rokam turet un sajust to gramatu, apgriezt un metat to, jebkura reklamas laika to panemt rokas un lasit, nez ka citiem, bet es uz datora nevaru vairak par 15 min lasit tekstu, tapec ari interneta manga ar tiek izprinteta. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:30 |