![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
es atradu sho saitu, kur ir safilmeetas Harajuku ielas. Es vnk nevareeju taja nepadaliities ar Harajuku fashion faniem. Video redzami parasti cosplay, lolitas, decorer, rock a billy, reperi etc etc...
noskatoties jutos kaa tur pabijusi -^^- http://www.lostintokyo.tv/street.html atradu veel. http://www.youtube.com/watch?v=hEC1DpFxonI esmu apraudaajusi un apsiekalojusi visu klavietuuru. Vinji ir tik smukinji, ka vareetu apeest >.< <3 *parāda ar pirkstu uz EDIT pogu ^^ This post has been edited by JurCHiX: Mar 20 2006, 18:06 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
yep, yep.. tas atgaadina kaa mees arzemniekiem maaciijaam visaadus lamuvaardus unteicaam, ka tas ir "labdien" vai "paldies" XD
jaa, tas dzheks bija labais, iists skaistulis XD -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
zeloco, paldies par šo video
![]() ![]() QUOTE Maca viniem nezin kadus vards un tie mulkishi ari atkarto XD Nez, nez. man šķiet ka šie paši jau kautko zin. :/ Es ar tuliņ apraudāšos! Kso! T.T -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Mar 21 2006, 07:47) QUOTE Maca viniem nezin kadus vards un tie mulkishi ari atkarto XD Nez, nez. man šķiet ka šie paši jau kautko zin. :/ Un tagad izlasi nakamo teikumu... ![]() QUOTE(MIMI @ Mar 20 2006, 18:47) Es zinu, ka vini tos tipiskos lamu vardus zin, nav jau glaigi debili, jo taja video tas dzeks pirmais saka teikt "f**k you" un ta sieviete vnk to izdzirdeja un tapec pateica, lai tas puisis nodot sveicienus vinas draugam/draudzenei. P.S. Kad kads grasisies uz turieni braukt, panjemiet mani lidzi kaut kada koferiti. XD -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:11 |