![]() |
![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
nu tad rekur mans zīmējums
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Šitais atgādina filmu "Sin City" ... tur arr viss melnbalts un akcentam detaļas krāsainas...
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
man tas šķiet interesantāk nekā viss krāsains.
bet es neesmu pilnigi pret krāsām ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
šis ir mans pirmais komikss
samērā primitīvs ![]() "Yukio,Fudziko,Mirio and the Mistery of the Mountain." 01 02 03 04 05 06 This post has been edited by mdr7: Mar 22 2006, 12:41 -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
tatad turpinājums...
07 08 09 10 11 12 13 -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |