![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Gribētos paklausīties ko atzīst otakieši. Varbūt kāds uzzinās kko jaunu un iegūs jaunas mīļākās grupas. Varētu katrs ielikt savu mīļāko grupu un mīļāko dziesmu.
Manējā Fav Band arī daudziem varētu likties kkas neredzēts, bet manuprāt tā ir ļooti laba mūzika... ![]() Grupa: Tenacious D Dziesma: Tribute (un Wonderboy arī ir tikpat laba dziesma) EDIT: jaa laikam kkas shaads jau ir bijis, bet shoreiz nediskuteejam par to kursh ir labaaks un kaapeec, bet vienk censhamies uzzinaat kko jaunu par citiem. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
silk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 5-January 06 ![]() |
Mana mīļākā mūzika pagaidām sastāv no šādām grupām: Audioslave(nav nevienas dziesmas, kuras man nepatiktu, bet vismīļākās man ir "Like a Stone" un "Out of Exile"), Yeah Yeah Yeahs("Tick", "Gold Lion", "Date With a Night"), Soundgarden("Jesus Christ Pose"), My Chemical Romance("Thank You For The venom"), Placebo("This Picture", "Special Needs"),tāpat arī klausos Enigmu, Hot Chip, Foo Fighters, Incubus un Red Hot Chili Peppers. Mana vismīļākā grupa no Japānas ir Hysteric Blue(dievinu visas dziesmas no albuma "Junction")
~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:32 |