![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es pameklēju un tādu pavedienu neatradu. Tātad- vai esat redzējuši šo anime un kādas ir Jūsu domas?! Kas patika/nerpatika?! Izsakiet savu viedokli! Te būs torrenti... Un tagad manas domas. Kopumā likās ļoti interesanti. Sākumā tas atgādināja ko līdzīgu Kanonam, bet, padsmitajās sērijās viss sāka mainīties. Patika veids, kādā autori uzturēja interesni- visu atklājot tā pamazām un palēnām. Animācija bija laba, sižets- ļoti interesants. Jo īpaši šī anime iepatikās, kā jau minēju, no k-kādas 13 sērijas. Iesaku nostīties! Atzīmē es liktu 7/10. Attēls: te This post has been edited by Kaede: Mar 22 2007, 02:18 -------------------- |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
ghe, atkal viens ecchi, comedy ko es nevareeju sagremot.
Shitaa nu noteikti bija kautkas tadas, kas ir apmeram tadas pats kaa tuukstots un citu. Viens puishelis un barinjsh skukju, kas shim lien virsuu, nju nesaporut, kapeec vinji nevar izdomata kaadu citaadaaku teelu salikumu shitaam zhanru... da vienalga kaadu, bet ne jau puisheli un barinju skukju, kas tam nabadzinjam raada apenes. Da manis peec vienu neveiklu muulsu skukji, kas raada visiem apmenes.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:28 |